chrome firefox opera safari iexplorer

Київрада не захотіла зупиняти будівництво біля Софії

02 грудня 2011 о 18:00

Депутати Київради не підтримали відміну рішення про виділення ТОВ «Інвестиційно-будівельна група» землі під будівництво у буферній зоні Софії Київської.

Про це заявила голова фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова.

«Незважаючи на те, що голова КМДА Олександр Попов, нібито, стоїть на боці громадськості, виступаючи в суді третьою стороною проти рішення Київради про виділення землі під будівництво житлового комплексу по вул. Олеся Гончара, 17-23, підконтрольна йому більшість у Київраді не підтримує його позицію», — сказала депутат.

Вона наголосила, що за скасування рішення Київради від 2004 року проголосували лише 34 депутати.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути