chrome firefox opera safari iexplorer

На Новий рік українці не хочуть дарувати книги

13 грудня 2011 о 10:54

Українців у передсвятковий шопінг найбільше цікавить одяг, мобільні телефони, побутова техніка, комп'ютери таавтомобілі. Про це свідчить статистика запитів у довідку 123.

При цьому варто зазначити, що святкові закупи почались лише в грудні, тоді як минулого року подарунки почали вибирати вже у листопаді, пише Дело.

Згідно зі статистикою попит на алкогольні напої, книги та білизну залишається поки на звичайному рівні. Решта сфер товарів демонструють типове передноворічне зростання попиту — в середньому 63%.

Примітним для 2011 року є значний ріст покупок через онлайн-магазини. Свої новорічні покупки робити через Інтернет планують близько 10% споживачів.

Серед найпопулярніших передноворічних послуг — організація свят, побутові послуги, таксі, авіа-і залізничні перевезення, дизайн інтер'єру та кур'єрська доставка.

Як повідомлялось, цього року українці планують витратити на новорічні свята близько 3665гривень, що практично на чверть більше, ніж торік. Тоді бюджет новорічного святкування становив 2970 грн.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути