chrome firefox opera safari iexplorer

Новий рік буде теплий і без снігу

17 грудня 2011 о 10:57

Українцям доведеться зустрічати Новий рік без снігу та морозу, прогнозують синоптики. До самого кінця грудня в Україні очікується плюсова температура.

Найближчі кілька днів погода буде, як і раніше, осінньою. В суботу в Києві +4... +9 і дощитиме, а в неділю можлива сонячна погода без опадів, пише «Сегодня».

За даними gismeteo.ua, до кінця грудня в столиці вдень повітря прогріватиметься до +6, вночі до -5. Лише в середу, 21 грудня, вдень очікується мороз -3.

Аналогічну погоду синоптики обіцяють також на заході та сході країни. Ночами теж не очікується морозів, температура коливатиметься від 0 до плюс 5 градусів. На півдні буде ще тепліше — вдень градусник покаже +10... +13.

Нагадаємо, через аномально теплу для цієї пори року погоду у київській Лаврі навіть розквітнула троянда, а на центральній площі Чернігова розпустилися братки (віола).

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути