chrome firefox opera safari iexplorer

Програма «Легко бути жінкою» здійснює мрії дітей у прямому ефірі

16 грудня 2011 о 23:20

Цікаво, чи лишилася у вас приємна звичка порпатися під подушкою зранку 19 грудня? І нехай ви вже давно знаєте, куди насправді потрапляли ваші листи до Святого Миколая і хто їх насправді читав та виконував побажання… П’ятничний ефір програми «Легко бути жінкою» ще раз підтвердив, що дива існують, а мрії збуваються, як би банально це не звучало.

16 грудня до студії запросили багатодітну родину Юсан. У подружжя – дванадцятеро дітей. Але жодних натяків на потребу співчуття й допомоги, жодних закликів!

У прямому ефірі Першого Національного відбувався справжній майстер-клас для дітей за участю українських зірок. Тож мистецька складова переважала, та й передсвятковий настрій з подарунками не забарився. Разом із зірковими гостями казку дітям дарувала ведуча Христина Стебельська.

Адже кожна – абсолютно кожна – дитина про щось мріє. Творча група програми вивідала, про що мріють діти Олени та Олександра, ще перед ефіром. Бути схожою на маму й мати міцне здоров’я – мрії старшої доньки, звичайно ж, чудові. Програма «Легко бути жінкою» допомогла зробити крок до мрій, так би мовити, професійних, і влаштувала дітям справжнє свято з морем подарунків.

Наприклад, донька Олени й Сашка Влада мріє стати дизайнером. І що ж? До неї підходить справжня професійна дизайнерка Голда Виноградська, дає поради, показує, як малювати ескізи, і дарує чудову тканину для майбутнього шедевру. Дмитрик мріє стати професійним танцюристом, а крок до мрії в буквальному розумінні цього слова йому допомагає зробити тезка дитини, а за сумісництвом хореограф і майстер танцю Дмитро Дікусар. Маленький Володя захоплюється співом – і пісню «Родина» для нього виконує Василь Бондарчук, підкріпивши її цінними порадами. Ці нематеріальні «подарунки», напевне, стануть значно ціннішими за презентовані родині квитки чи диски…

Звичайно, це крапля в морі. Але така крапля, яка викликає усмішки на обличчях дітей, вартує цілого океану. Христина Стебельська говорить, що ключова ідея програми – не надумувати проблеми, а шукати гармонію у різноманітті людських доль та характерів. Можна з упевненістю стверджувати, що гармонійний плин програми 16 грудня витримано цілком: святковий та піднесений настрій на диванах з дітками врівноважився серйозністю психолога на іншій локації – у Гени Попенка (щоправда, розповідь фахівця могла здатися деяким глядачам нуднуватою).

Та все ж свою місію програма достойно виконала, а Святий Миколай цьогоріч почав обдаровувати слухняних дітей подарунками незвично рано.

Творча група програми на чолі з Христиною Стебельською вітає глядачів, читачів та слухачів із прийдешніми святами та сподівається й надалі тішити вас приємними сюжетами і цікавими гостями.

Новину додала Олена Андріяш

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути