chrome firefox opera safari iexplorer

Шевченківський район — кращий у рейтингу Києва

15 грудня 2011 о 13:53

Київська міськдержадміністрація провела рейтингову оцінку районів столиці за дев'ять місяців 2011 року. Керівників гірших районів можуть звільнити.

За результатами рейтингової оцінки районів Києва, за дев'ять місяців поточного року перше місце в загальному рейтингу зайняв Шевченківський район, потіснивши на другу позицію Печерський. Трійку лідерів замикає Подільський район. Про це повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Руслан Крамаренко.

Як повідомляє прес-служба КМДА, 4-8 місця посіли відповідно Голосіївський, Дарницький, Солом'янський, Оболонський і Дніпровський райони. 9-10 місця у Деснянського та Святошинського районів.

Крамаренко відзначив, що всі голови райдержадміністрацій та їх заступники були попереджені про персональну відповідальність за стан справ у районах. А також про те, що за підсумками рейтингової оцінки будуть прийняті кадрові рішення стосовно тих керівників районів, які не забезпечили виправлення ситуації в підлеглих сферах. Він зазначив, що, в першу чергу, це стосується керівництва Святошинського району, який зайняв останні місця в 6-ти сферах з 9-ти.

«Не краща ситуація залишається у Деснянському районі — чотири останні позиції з дев'яти. Однак керівництво району здійснює певні кроки щодо поліпшення ситуації, що дозволило йому піднятися на 9-те місце. Є певні недоліки в роботі Дніпровського та Дарницького районів», — зазначив Крамаренко.

Він запропонував визнати незадовільною роботу голів Святошинської державної адміністрації Сергія Рюмшина і Деснянської - Віктора Жеребнюка та вжити до них заходів дисциплінарного впливу.

«Одночасно пропоную залучити до дисциплінарної відповідальності за низькі результати роботи заступників голів райдержадміністрацій, райони яких зайняли останні місця в підлеглих сферах», — додав Крамаренко.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути