chrome firefox opera safari iexplorer

Тартак представить у Києві ювілейний концерт і новий альбом

13 грудня 2011 о 14:10

15 грудня у київському Альта Експо відбудеться ювілейний концерт українського гурту Тартак, який відзначає 15 років від дня свого заснування. Колектив презентує новий, сьомий, альбом під назвою Сімка.

Вперше на концерті будуть виконані 10 пісень з нового альбому гурту Тартак, на рахунку якого 6 альбомів, 32 відеокліпи, десятки хітів, сотні клубних та фестивальних виступів.

Також на малій сцені Альта Експо 15 грудня будуть виконані кавери на пісні Тартака від молодих гуртів — 100% Плагіат і Хулігани, Я не хочу і Стільникове кохання, Не кажучи нікому і Понад хмарами, повідомили Корреспондент.net організатори концерту.

Під час концерту буде представлений соціальний проект Ти подумай — вперше в історії української музики всі пісні на концерті гурту Тартак супроводжуватимуться відеорядом мовою жестів. На концерт буде запрошена молодь з проблемами слуху.

Як зазначають організатори, сьогодні такі люди не є повноцінною частиною українського суспільства, телепростір для них недосяжний, нормального доступу до освіти не мають. Вони стоять осторонь більшості культурних подій країни.

Мета проекту Ти подумай — дати можливість українцям з проблемами слуху інтегруватися в суспільство, залучити їх до культурного життя, відкрити прихований для них світ звуків, підштовхнути інші українські гурти забезпечити свої концерти відеорядом з виконанням пісень мовою жестів.

Усі кошти, зібрані від продажу квитків підуть на операцію Мар'яни Олійник. Лікарі поставили їй діагноз — двостороння сенсоневральна глухота. Мар'яні зараз всього рік і 11 місяців. На операцію, яку необхідно зробити якомога швидше, треба зібрати 320 тисяч гривень.

Київський концерт гурту Тартак відбудеться 15 грудня 2011 року в Альта Експо.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути