chrome firefox opera safari iexplorer

У Луцьку заборонили салюти і феєрверки під час новорічних свят

26 грудня 2011 о 13:08

У Луцьку під час новорічних святкувань піротехнічними виробами зможуть користуватися лише ті особи, які будуть мати спеціальний дозвіл відповідних служб.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови «Про забезпечення пожежної безпеки під час новорічних і різдвяних свят», повідомили у прес-службі міськради.

Зокрема, у документі зазначено, що керівникам установ, організацій та підприємств, в яких планується проведення святкових заходів, необхідно в обов'язковому порядку перевірити наявність засобів пожежогасіння та їх придатність, а також оглянути стан шляхів евакуації.

Ще одним пунктом вищевказаного розпорядження стала заборона на використання легкозаймистих прикрас для декорування приміщень та новорічних ялинок.

Працівникам міськрайонного відділу Держтехногенбезпеки Луцька доручено перевірити дотримання правил пожежної безпеки в закладах для відпочинку та навчальних закладах міста.

Крім того, у розпорядженні зазначено, що співробітники міського відділу УМВС України у Волинській області не допустять самовільних салютів і феєрверків.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути