chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові вперше створять «медівникове містечко»

01 грудня 2011 о 12:27

У Львові вперше планують створити унікальне Медівникове містечко. Його можна буде побачити із 13 до 18 грудня у Львівському палаці мистецтв (Коперніка 17), під час благодійного марафону-феєрії «Від Андрія до Миколая».

Кожен охочий, а то й цілі родини чи друзі, можуть взяти у цій солодкій забаві участь. Для цього необхідно скласти будиночок або ж із частинок спеченого тіста, або з пряників. Ті, хто бажає створити щось особливе, можуть витворити тістечкові будиночки міста Лева, або будь-яку відому будівельну споруду, яка нині існує у світі.

Автори найцікавіших, найбільш особливих витворів тістового мистецтва отримають нагороди.

Умови конкурсу

  • будиночок або декілька будиночків спечених з пряникового, медового чи будь-якого іншого тіста і прикрашених у різдвяному стилі
  • будиночок не повинен перевищувати 25 см у висоту.

Довідка

Якщо ви бажаєте взяти участь у створенні Медівникового міста, то можете попередньо зголоситися за тел 05096546799 або написати на скриньку: mariya_gn@yahoo.com. Приносити будиночки можна вже від сьогодні, з 1 грудня до Палацу мистецтв (вул. Коперніка 17, другий поверх). До будиночка потрібно долучити інформацію про учасника – ім’я та прізвище, контактний телефон.

Якщо ж сам будиночок Вам створився уже на свято (13 грудня), то несіть ваш кулінарний шедевр у Львівський палац мистецтв на третій поверх одразу до Медівникового містечка.

Нагородження переможців та учасників відбудеться 18 грудня о 16.00.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути