chrome firefox opera safari iexplorer

У Золочеві вперше організовано проект «Людина року Золочівщини-2011»

07 грудня 2011 о 18:03

11 грудня у місті Золочеві Львівської області фінішуватиме проект «Людина року Золочівщини-2011». Такий проект на Золочівщині проводиться вперше.

Мета проекту – грандіозна й благородна та основа її одна – визначити тих, чия творчість і діяльність додає сил і бажання до життя, запалює до праці тих, хто є достойним для прикладу прийдешнім поколінням.

В проекті представлено 7 номінацій:
• Громадський діяч року
• Герой року
• Талант року
• Освітянин року
• Меценат року
• Політик року
• Лікар року

Програма проекту «Людина року-2011» складається з трьох етапів: опитування і збір голосів, відданих за певних кандидатів, підбиття підсумків та нагородження номінантів.

У кожному історичному проміжку часу народжуються свої герої, знаменитості або ті, хто вершить долю своєї матінки-землі. Було б зайвою тратою часу перераховувати, чий край славиться якими відомими іменами. Але не є зайвим бажання теперішнього покоління визнати і скласти дяку тим, хто своїм життєвим прикладом служить взірцем для інших, душею і серцем віддані служінню землякам. Тому всі номінанти на звання «Людина року Золочівщини-2011» — це достойні люди, які заслуговують визнання у свого народу.

11 грудня 2011 року о 16 годині, у Золочівському районному народному домі, відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців проекту “Людина року Золочівщини – 2011″ та святковий концерт.

Додав zolochiv.net

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути