chrome firefox opera safari iexplorer

Українська «Битва націй» організовує самміт у Польщі

07 грудня 2011 о 19:52

Українські організатори Міжнародного фестивалю історичної реконструкції середньовіччя «Битва Націй», у межах якого відбувається Чемпіонат світу з історичного середньовічного бою, проводять 9-10 грудня у Варшаві самміт країн-учасниць проекту.

Про це «Рідній країні» повідомила прес-служба проекту «Битва націй».

Приводом для співробітництва між Україною та країнами Європейського союзу є не тільки «Євро 2012», що набуло розголосу та стало подією, яку чекають затяті вболівальники. Нові, молоді та незвичні для багатьох види спорту також єднають цілу низку країн.

У самміті беруть участь капітани Національних збірних та організатори фестивалю, а також усі, хто має бажання допомогти розвитку молодого виду спорту.

Третій міжнародний фестиваль «Битва Націй» обіцяє бути так само видовищним та цікавим, як і попередні, що вже здобули популярність у глядачів. Однак для того, щоб робота з його проведення була плідною, в грудні проводиться самміт, який також став доброю традицією.

Попередні два самміти проходили в Києві, однак цього року проект «Битва Націй» пересувається до Польщі.

Основна мета самміту – досягнення порозуміння між представниками різних країн, а також вироблення загальних правил та стратегій роботи на найближчий час. Людям, що звикли до національної специфіки боїв, необхідно сформувати чітке розуміння єдиних правил і того, що буде відбуватися. Тим, хто готується вперше вийти на ристалище «Битви Націй», доведеться багато уніфікувати та переробити, щоб бути готовими до боротьби.

Окрім того, цей самміт стане ще й місцем додаткових консультацій для нових збірних, які не тільки зможуть познайомитися з майбутніми колегами та опонентами, але й отримати інформацію про те, як правильно готувати збірну до участі в боях на фестивалі. За два дні самміту учасники обміняються необхідним досвідом, а також зможуть ставити організаторам фестивалю будь-які питання.

На самміті будуть представлені Україна, Росія, Польща, Білорусь, США, Італія, Австрія, Бельгія, Австралія, Квебек, Ізраїль, Ірландія, Данія, Німеччина. Таким чином, коло учасників проекту щороку стає ширше.

Капітани існуючих національних збірних та збірних, які тільки організуються, зустрінуться за круглим столом. Окрім цього, буде передбачено час для неформального спілкування. Це дозволить учасникам дізнатися більше один про одного.

Організатори самміту запрошують журналістів, для яких буде організовано прес-конференцію та показові виступи професійних бійців.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути