chrome firefox opera safari iexplorer

Влада продовжує обкладати населення податками

13 грудня 2011 о 11:31

Провлдана Партія регіонів хоче перекласти на Податковуконтроль за оцінкою вартості майна громадян, що призведе до значного росту податкових відрахувань.

Тепер громадян не зможуть продати нерухомість і автомобілі за заниженою оціночною вартістю і змушені будуть платити податки від реальної вартості майна, пишеКомерсант-Україна.

Згідно із законопроектом, контроль за сферою оцінювання буде переданий від Фонду держмайна (ФДМ) та Державного агентства земельних ресурсів Державній податковій службі ( ДПС).

Як пояснив ініціатор таких нововведень, нардеп від ПР Андрій Пінчук, це необхідно, щоб виключити можливості заниження оціночної вартості майна та виведення з тіні операцій на ринку нерухомості та купівлі-продажу транспортних засобів.

За прогнозами депутата, прийняття даного законопроекту дозволить наповнити бюджет додатковими 2 мільярдами гривень.

Нагадаємо, нещодавно Податкова почала шукати незадекларовані доходи українців, аналізуючи дані про купівлю транспортних засобів, нерухомості і землі.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути