chrome firefox opera safari iexplorer

Завдяки появі стоянок вдвічі подешевшають таксі

08 грудня 2011 о 09:04

Столична міськадміністрація у 2012 році облаштує спеціальні стоянки таксі на площах і в місцях великого скупчення машин, повідомив заступник начальника главку транспорту КМДА Богдан Тимченко.

Таксисти вважають, що з появою стоянок, ціни на таксі в центрі і на вокзалі знизяться мало не вдвічі, оскільки їм не доведеться платити за паркування, пише Сегодня.

За словами столичного чиновника, стоянок буде близько 50. Більшість з них з'явиться у двокілометровій зоні навколо «Олімпійського», решта — на головних площах, транспортних розв'язках, вокзалах і біля культурних центрів, у місцях великого скупчення людей.

Також обговорюється питання створення в «кишенях» для громадського транспорту невеликих стоянок для таксі, як це було за СРСР. Там зможуть поміститься лише 2-3 машини, розповіли в мерії.

Користуватися новими стоянками зможуть тільки легальні таксисти — у кого є ліцензія, вся документація на здійснення перевезень — меддовідки, дорожній лист, а також таксометр, який буде вираховувати вартість поїздки.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути