chrome firefox opera safari iexplorer

Жоден з колишніх депутатів ВР не повернув державі київську квартиру

28 грудня 2011 о 14:00

Жоден народний депутат минулих скликань не повернув державі помешкання в Києві, яке було надане йому на час виконання депутатських повноважень.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит «Укрінформу» за підписом керуючого справами апарату Верховної Ради Григорія Сітайла.

«Повернення житла у власність держави народними депутатами України минулих скликань після завершення їх депутатських повноважень не було», — повідомив він.

У відповіді зазначено, що народні депутати п'ятого скликання, які проживали за межами Києва і перебували на черзі для поліпшення житлових умов, отримали 26 квартир для постійного проживання.

Водночас депутати парламенту шостого скликання отримали 15 службових квартир, повідомили в апараті ВР.

Стосовно інформації щодо забезпечення житлом народних депутатів першого-четвертого скликань, , у листі зазначили, що «питання її підготовки та надання потребує значно більше часу».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути