chrome firefox opera safari iexplorer

29 мільйонів хвилин українці виговорили у новорічну ніч

10 січня 2012 о 12:25

У новорічну ніч абоненти всіх трьох GSM-мереж мобільного зв'язку — «Київстару», «МТС Україна» та «Астеліту» (life:)) загалом зробили понад мільярд дзвінків.

У дні святкування Нового року — 31 грудня та 1 січня — в мережі об'єднаного «Київстар» в цілому пролунало 494 млн. дзвінків. У МТС кількість дзвінків теж вже другий рік не змінюється.

Так, за вказаний період було зроблено 450 млн новорічних привітань по телефону.

life:) надав статистику тільки за новорічну ніч (з 22:00 останнього дня 2011 року до 6:00 першого січня). За цей час абоненти встигли здійснити 15,4 мільйона дзвінків. «За всю новорічну ніч абоненти виговорили 29 мільйонів хвилин», — додають в «Астеліті».

Водночас, у «Київстарі» повідомили, що мережа була максимально завантажена в першу годину нового року. У цей період абонентами оператора було здійснено 28,6 млн. дзвінків, що на 1 млн. більше, ніжторік. Саме в цей час зазвичай існує найбільший ризик не додзвонитися через перевантаження.

Проте, оператори зазначили, що цього року українці активніше користувалися послугами SMS. Так, кількість відправлених SMS в мережі «Київстар» у новорічну ніч склала близько 108 мільйонів на годину, у мережі МТС — 106, 1 млн штук, life:) – понад 22 мільйони смс.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути