chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» можуть повернути в Лігу Європи

31 січня 2012 о 09:30

У разі відмови турецького «Бешикташа» грати в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА може прийняти одне з двох рішен.

Перше — замінити турків київським «Динамо», друге — присудити технічну перемогу португальській «Бразі», яка в 1/8 фіналу зустрінеться з переможцем пари «Лаціо» — «Атлетико».

Водночас, як повідомив спортивний директор «Динамо» Олексій Михайличенко, у київському клубі ще навіть не розглядали можливість повернення у Лігу Європи.

«Особисто у мене немає абсолютної впевненості у тому, що слова президента „Бешикташа“, якщо вони вірно процитовані, не були сказані в емоційному запалі. Поки ми у клубі навіть не обговорювали можливість повернення у Лігу Європи», — сказав він.

«Судити про готовність наших футболістів може лише головний тренер, але, наскільки я розумію, у нас вся підготовка була побудована виходячи з того, що перші офіційні поєдинки у новому році відбудуться на початку березня», — цитує Михайличенка«Спорт-Экспресс в Украине».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент «Бешикташа» заявив, що його клуб може знятися з нинішнього розіграшу Ліги Європи через корупційний скандал у країні.

Джерело: Campion
Розділи: Здорова Спорт в Україні

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути