chrome firefox opera safari iexplorer

Київ готується до перепису населення

10 січня 2012 о 13:43

У Києві створили міську комісію з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, оприлюдненому на сайті мерії.

Головою комісії призначено заступника голови КМДА Руслана Крамаренка.

Згідно з документом, Головні управління, управління та інші структури КМДА відповідно до свої повноважень повинні сприяти підготовці та проведенню перепису населення.

Райадміністраціям доручено утворити районні комісії з питань сприяння перепису населення, уточнити межі районів, упорядкувати назви улиць, нумерацію кварталів, будинків, квартир.

Також вони повинні забезпечити тимчасовий переписний персонал та інших працівників, залучених Держслужбою статистики до підготовки та проведення перепису населення та оброблення його результатів, надати приміщення з необхідними меблями та інвентарем, засоби зв’язку, транспорт тощо.

Головне управління земельних ресурсів і Головне управління містобудування й архітектури були зобов’язані до 30 грудня подати на затвердження Київради уточнений опис меж районів столиці та міста загалом.

Як відомо, згідно з відповідною постановою Кабміну, проведення всеукраїнського перепису населення заплановане на грудень 2012 року.

Востаннє перепис населення в Україні проводили у 2001 році. Тоді чисельність населення України становила майже 48,46 мільйона осіб.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути