chrome firefox opera safari iexplorer

Прогноз на 2012 рік для України та світу

02 січня 2012 о 13:02

ТСН.ua дізнавався, що чекає на українців, політиків та зірок у році Дракона.

Гороскоп для України

Астрологи переконані, що у 2012 році у соціально-політичній сфері буде доволі нестабільна ситуація. Влада в Україні у цьому році має змінитися, і зірки не виключають, що це відбудеться у революційний спосіб.

Астрологи пророчать, що на чемпіонаті Євро-2012 Україна заробить собі негативний імідж.

У 2012 році варто очікувати обвал гривні через вплив негативних процесів у світовій економіці. У взаєминах з сусідами не варто очікувати чогось нового — ми посваримося і з Росією, і з Європою.

Рік Дракону принесе Україні контрастну погоду. Влітку очікуються рясні дощі зі зливами, які будуть заміщуватися спекою.

Детальніше читайте тут

Гороскоп для світу

2012 рік – найбільш несприятливий для європейської валюти та для економіки ЄС, кажуть астрологи. Гірше, ніж в економіці ЄС, може бути лише у економіці Сполучених Штатів Америки. Зірки пророчать повну девальвацію долару, або суттєве знецінення.

У році Дракона також існує небезпека витоку атомної зброї, особливо у стосунках між Ізраїлем та Іраном. Бацьку Олександра Лукашенка знімуть, але не цьогоріч. Як мінімум, ще рік він правитиме точно, але його можуть вбити, як Каддафі, кажуть зірки.

А от Росію, скоріш за все, чекає ще 12 років правління Путіна. Наступний рік, попри протести, які відбуваються в країні, нічого не змінить.

Детальніше читайте тут

Гороскоп для політиків

У 2012 році зірки обіцяють Юлії Тимошенко свободу, а от Юрій Луценко буде сидіти через «розплату за гріхи».

Для Віктора Януковича наступний рік буде вкрай важким. Зірки говорять про те, що його чекають великі проблеми зі здоров'ям. Олег Ляшко пройде в парламент, а Арсеній Яценюк може мати поповнення в сім'ї.

Миколі Азарову у році Дракону світить відставка, а Черновецький може несподівано «воскреснути» і стати депутатом Верховної Ради.

Детальніше читайте тут

Гороскоп для зірок

Нумерологи попереджають Ані Лорак про можливі сімейні проблеми — співачка у шлюбі буде ходити по лезу бритви у 2012 році. У Ірини Білик великі шанси знайти нового чоловіка, для якого родина буде стояти на першому місці, і одружитися з ним.

Надія Мейхер-Грановська, яка через вагітність нещодавно покинула «Віа-гру», буде створювати щось своє. А у Тіни Кароль ще багато років все буде добре, якщо її не називатимуть Танею.

Олександру Пономарьову нумерологи радять знайти свою половинку цього року, бо якщо співак не одружиться до 44 років — не одружиться ніколи.

Детальніше читайте тут

Гороскоп для всіх знаків зодіаку

Рік обіцяє стати захоплюючим, важким, але незмінно цікавим часом, труднощі особистого плану будуть перегукуватися з проблемами світового масштабу, але вирішувати їх всі повинні разом, спільно, кожна людина – зі своєї позиції.

Господар року благоволить до людей обдарованих, неординарних, активних, які вміють і люблять працювати з вогником, ентузіазмом, з творчим підходом і фантазією.

Детальніше читайте тут

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути