chrome firefox opera safari iexplorer

Столичні парки закриватимуть на ніч

12 січня 2012 о 17:08

Парки й сквери Києва планують обгородити й закривати на ніч. У першу чергу це стосується тих об'єктів, які вже реконструйовані або будуть приведені в порядок найближчим часом.

Про це розповів гендиректор КО «Київзеленбуд» Микола Назаренко, пише Кievpress.net.

«Більшість скверів і парків, які ми будемо реконструювати, будемо намагатися обгороджувати й закривати на ніч. Парк повинен рано вранці зустріти людей уже прибраним і чистим. Це набагато приємніше. А на вечір він повинен закриватися для того, щоб навести порядок, і зробити всі роботи, які можна зробити саме вночі», — сказав Назаренко.

Він наголосив, що «зараз така можливість, тож місто буде переходити саме на такий принцип роботи».

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути