chrome firefox opera safari iexplorer

У Криму потерпають від сильних заметіль

20 січня 2012 о 09:07

Поки в Україні відлига, Крим потерпає від сибірських заметіль. На кримських гірських дорогах — особливий режим руху. Півострів засипало снігом.

Снігоприбиральна техніка ледве встигає обробляти автошляхи, йдеться в сюжеті ТСН. За останню добу кримським міненесникам довелося витягати кілька машин, які занесло на слизьких дорогах.

На Ангарському перевалі ДАІ тимчасово обмежила рух транспорту, щоби дати можливість спецтехніці розчистити дорогу. На Ангарському перевалі – мінус одинадцять.

Дорогою до Південного берега Криму – сибірські пейзажі. Трасу розчистили, обмеження на проїзд транспорту зняли, але на посту ДАІ все одно зупиняють і перевіряють майже всі автомобілі. Особлива увага до вантажівок. Адже попереду десять кілометрів спуску і вісім крутих поворотів

. У ДАІ відзначають – із негодою машин на кримських дорогах різко поменшало, тож поки що серйозних аварій не було. А от дрібних пригод побільшало. Зокрема, через надто самовпевнених водіїв. Обмежити поїздки закликають водіїв і еменесники. У Криму оголошене штормове попередження.

Очікується сильний вітер та сходження снігових лавин з Ай-Петрі, де зараз до 25-ти сантиметрів снігу. Якщо погода погіршиться, кажуть у ДАІ, машини на перевалах перевірятимуть іще ретельніше.