chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові відкриється жива різдвяна шопка

05 січня 2012 о 08:44

У переддень Різдва у Львові на площі Ринок розпочинає працювати вже традиційна жива різдвяна шопка – з живими персонажами різдвяного дійства та справжніми тваринами.

Про це повідомили у холдингу емоцій «!ФЕСТ».

Впродовж усіх трьох днів святкування Різдва на площі Ринок можна буде зустріти Йосипа та Марію, трьох Царів, ангела і пастушків з вівцями, волами та осликом.

Цьогоріч Холдинг Емоцій «!ФЕСТ», який першим в Україні відкрив живу шопку ще три роки тому, обіцяє традиційний і водночас несподіваний підхід до образу персонажів різдвяного дійства.

Відтак, запрошують цієї п’ятниці, 6 січня, об 11.00 на відкриття живої різдвяної шопки на площу Ринок (біля статуї богині Діани). Приходьте колядувати разом з колядниками і живими біблійними персонажами, відчути таїнство Різдвяного свята.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути