chrome firefox opera safari iexplorer

У лютому в Києві пройде освітянський форум

17 січня 2012 о 18:21

З 15 по 17 лютого в Національному центрі «Український дім» (Київ) відбудеться XV ювілейна міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012».

З 1997 року такий захід збирає учасників і гостей з усіх регіонів України та з-за кордону. Минулого року його відвідало близько 10000 осіб.

Це не тільки професіонали в галузі освіти, студенти, але й школярі – майбутні абітурієнти, творча молодь, їхні батьки, всі зацікавлені в підвищенні свого професійного рівня.

Мета виставки – підтримка талановитої молоді України. В програмі виставки відбудеться традиційний конкурс наукових робіт, переможці якого будуть нагороджені медалями та почесними дипломами «Лідер сучасної освіти» та «Лідер у створенні сучасних засобів навчання».

Обдаровані юнаки та дівчата запрошуються до участі у творчих конкурсах:

  • XII конкурсі малюнка (для студентів мистецьких спеціальностей),
  • V всеукраїнському конкурсі архітектурних проектів,
  • II всеукраїнському конкурсі в підтримку обдарованої молоді із сільської місцевості «Первоцвіт»,
  • II всеукраїнському конкурсі молодих композиторів імені Івана Карабиця.

На переможців чекають цінні призи та річні стипендії.

Також буде проведений конкурс на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху». Навчальні заклади, чиї веб-сайти стануть переможцями конкурсу, отримають цінні призи від партнерів проекту.

В рамках освітянського форуму окремим підрозділом відбудеться і VI виставка-презентація «Освіта України: інноваційні технології навчання».

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути