chrome firefox opera safari iexplorer

У центрі Києва будують таємничий об'єкт

05 січня 2012 о 13:32

Заступник голови Верховної Ради МиколаТоменко хоче дізнатися у голови КМДА Олександра Попова про те, які об’єкти споруджуються в районі Паркової дороги у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Томенка.

У своєму зверненні до Попова віце-спікер нагадав, що останнім часом в засобах масової інформації неодноразово висвітлювалася інформація щодо реалізації проекту «Об’єкт інженерної і транспортної інфраструктури в районі Паркової дороги Києва».

Згідно з наявними документами, на даному об’єкті передбачається будівництво триповерхової будівлі, яка міститиме вертолітний майданчик, підземний паркінг та різного роду розважальні комплекси.

Водночас, Томенко наголосив, що, зважаючи на численні повідомлення та відсутність офіційних коментарів від уповноважених органів «виникає запитання щодо законності та безпечності спорудження такого об’єкту в історичній частині столиці на схилах Дніпра».

«Будь-які будівельні роботи, не кажучи вже про проект такого масштабу, на цьому місці можуть призвести до непоправних наслідків, а саме: зсувів ґрунту, втрати історичного обличчя міста тощо», — заявив Томенко.

Зважаючи на резонансність такого будівництва, віце-спікер попросив голову КМДА надати інформацію стосовно того, які об’єкти та за яким проектом будуть споруджені у столиці в районі Паркової дороги.

Також Томенко просить повідомити, якими державними органами були прийняті рішення щодо даного будівництва, джерел та обсягів фінансування вказаного проекту.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути