chrome firefox opera safari iexplorer

100 днів до «Євро-2012» у Львові: шоу на ковзанах та 3D меппінг

28 лютого 2012 о 11:44

На 100 днів до Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012» у Львові буде шоу на ковзанах та 3D меппінг – проекція 15-хвилинного 3D ролика на один з будинків пл. Ринок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

100 днів до початку чемпіонату Європи з футболу 2012 припадає на 29 лютого. Львів, як приймаюче місто, готується відсвяткувати цю подію разом з усіма мешканцями.

Буде меппінг – проекція 15-хвилинного 3D ролика на один з будинків пл. Ринок. За допомогою проекторів та комп’ютерної графіки ЗD-меппінг створює ілюзію трансформації архітектури будинку. Таке світлове шоу відбуватиметься у Львові вперше. Мета ролика – запросити вболівальників до Львова на час чемпіонату Європи з футболу, показати гостинність міста та передати атмосферу, яка пануватиме у Львові під час Турніру. Партнером проекту є національний спонсор чемпіонату ПАТ «Укрсоцбанк», UniCreditBank ™.

Також в програмі свята відбудеться шоу на ковзанах та футбольний матч на льоду. Серед усіх, хто прийде підтримати місто перед однією з найважливіших спортивних подій та подивитись на 3D-меппінг, відбудеться лотерея від компанії Адідас. Серед брендових призів – офіційні м’ячі турніру, футболки та сумки з символікою чемпіонату.

Програма святкувань «100 днів до Турніру у м. Львові»

18:00–18:30 – Футбольний матч на льоду

18:30–19:05 – Безкоштовна лотерея від компанії Адідас серед присутніх

19.05–19.25 – 3D відео-меппінг шоу на фасад будинку №29 на пл. Ринок.

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути