chrome firefox opera safari iexplorer

До України пустять іноземних перевізників на Євро-2012

02 лютого 2012 о 13:37

Україна найближчим часом дозволить іноземним перевізникам здійснювати нерегулярні перевезення на територію країни, заявив директор турніру УЄФА Євро-2012 Маркіян Лубківський.

«Найближчим часом уряд чи Міністерство інфраструктури має намір надати дозвіл на прохання УЄФА на здійснення іноземними перевізниками перевезень на територію України», — повідомив він під час колегії, присвяченої підготовці до Євро-2012 у Державній прикордонній службі України в четвер.

За його словами, це буде означати, що іноземні транспортні компанії будуть мати можливість здійснювати нерегулярні перевезення на територію України.

«Іншими словами, уболівальники, наприклад, з Голландії, прибудуть до аеропорту в місті Харків, а там на них вже будуть чекати автобуси, які прибули з Голландії для того, щоб здійснити перевезення команди й інших уболівальників в рамках міста чи в рамках країни», — пояснив Маркіян Лубківський.

Він також додав, що такі автобуси будуть мати відповідне маркування.

Очікується, що на Євро-2012 в Україну та Польщу приїде близько 1,6 млн уболівальників.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути