chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам покажуть виставку екзотичних рослин-хижаків

15 лютого 2012 о 10:51

Київський міський Будинок природи запрошує киян та гостей столиці на виставку орхідей та інших екзотичних рослин. Про це УНН повідомили в прес-службі КМДА.

Серед них рослини тропічних лісів та пустель, рослини-хижаки, які живляться дрібними комахами, а також квітучі фаленопсиси, каттлеї, цимбідіуми, міні-орхідеї тощо.

В експозиції представлені приватні колекції киян та рослини з Національного ботанічного саду ім. М.Гришка.

Експозиції можна буде не тільки побачити, а й придбати для вирощування у домашніх умовах, фахівці підприємства нададуть відповідну консультацію. Відкриття виставки відбудеться об з 11.00 16 лютого і триватиме до 19 лютого.

16-18 лютого – виставка працюватиме з 11.00 до 18.00, 19 лютого – з 11.00 до 17.00.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути