chrome firefox opera safari iexplorer

Львівський аеропорт отримав логотип у вигляді корони

01 лютого 2012 о 13:13

Сьогодні у Львові представили новий логотип Міжнародного аеропорту «Львів». Переможцем конкурсу на розробку логотипу став дизайнер Віктор Федюк.

«Логотип повністю відображає те, що ми хотіли бачити. Ми хочемо, щоб наш аеропорт був найкращим і до нас та від нас літали в усі напрямки», – зазначив директор з маркетингу МА «Львів» Руслан Сабан.

Він розповів, що конкурс на визначення кращого логотипа тривав до 31 грудня 2011 року. 78 компаній та фізичних осіб подали на нього близько 250 варіантів логотипа.

«Дехто подавав навіть 20 проектів логотипа. Подавали логотипи навіть з Казахстану та Польщі, але найбільше – зі Львова, і навіть діти надсилали свої роботи. В майбутньому плануємо оприлюднити їх усіх… Щодо нового логотипа, ми готуємо документи на його реєстрацію і згодом він з’явиться на наших канцтоварах, формі, на наших сувенірах до Євро-2012, а якщо встигнемо – і на будівлі нового терміналу.

Автор логотипа Віктор Федюк розповів, що його робота – це синтез літаків та корони, що відображає давню історію Львова.

Нагадаємо, під час останнього візиту 25 січня Борис Колесніков повідомив, що в лютому у Львові відбудеться велика нарада, де розпрацюють деталі проведення Євро-2012 у нашому місті. Також Борис Колесніков повідомив, що на офіційне відкриття аеропорту у Львові у березні приїде Президент України.

Як повідомлялося, промоційний портал міста VisitLviv.net 7 листопада 2011 року завершив голосування щодо назви львівського аеропорту. Впродовж п’яти днів в опитуванні, яке проводилось на Facebook-сторінці порталу, взяло участь 12 258 користувачів Facebook. З відчутним відривом перемогла пропозиція назвати аеропорт на честь засновника міста короля Данила Галицького (3 283 голосів, станом на 12:00 понеділка 7-го листопада 2011 року). Друге місце посіла назва на честь Степана Бандери (2 197 голосів). На третьому місці – назва «Аеропорт Львів» (1 554 голоси), повідомили організатори акції.

Міський голова Львова Андрій Садовий також раніше зазначав, що назва «Аеропорт ім. короля Данила» буде об’єднавчою для львів’ян.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути