chrome firefox opera safari iexplorer

МЗС створило англомовний дайджест про Україну

08 лютого 2012 о 14:09

Міністерство закордонних справ України створило на своєму сайті англомовний веб-ресурс «Ukraine-Digest.com».

На ньому, зокрема, розміщені матеріали про Україну, опубліковані раніше у провідних світових виданнях.

«7 лютого 2012 року на офіційному веб-сайті МЗС України створено окремий англомовний веб-ресурс під назвою «Ukraine-Digest.com». На його сторінках розміщені присвячені Україні матеріали спеціальних додатків до провідних світових видань «International Herald Tribune» та «The Washington Post». Додатки було опубліковано, відповідно, 27 січня та 1 лютого цього року», — йдеться у повідомленні Укрінформ з посиланням на департамент інформаційної політики МЗС України.

На сайті передбачено висвітлення таких тематичних блоків, як економіка, наука та космос, дипломатія, сільське господарство, а також туризм та суспільство. Як зазначається, мета ресурсу — покращення обізнаності міжнародного співтовариства «із значним потенціалом Української держави у різних галузях».

На сайті можна також переглянути макети додатків у форматі PDF.

Веб-сайт створений за ініціативи Департаменту інформаційної політики МЗС України з використанням фотоматеріалів інформаційного агентства Укрінформ та візуальних елементів стратегії позиціонування української держави за кордоном — Бренд «Україна».

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути