chrome firefox opera safari iexplorer

Новий проморолик до Євро-2012: Про офіціантів (Відео)

02 лютого 2012 о 16:41

На початку 2012-го року в Україні розпочалася нова промокампанія до футбольного чемпіонату з умовною назвою «Ми чекаємо на Євро».

Завдання проекту –  розповісти про важливий внесок кожного українця – людей різних спеціальностей – в історичний об’єднавчий національний проект Євро-2012, пише Інформаційний центр «Україна-2012».

За повідомленням сайту, нова рекламна компанія «в цікавій легкій формі показує, як представники різних професій, не на слові, а на ділі вболівають не лише за українських футболістів, а й за саму Україну, виконуючи свою справу у підготовці до чемпіонату».


За задумом режисера, промоційна кампанія включає декілька роликів, кожен з яких розповідає про конкретну професію.

Кампанія розпочалася в грудні 2011 року з ролика, присвяченому професії будівельника. 

А з 1 лютого 2012 року в ефір вийшов новий сюжет про офіціантів та працівників ресторанного бізнесу. 

Нагадаємо, зараз Україна продовжує розміщувати свої промоційні ролики «High time to see Ukraine» та «Switch on Ukraine» до Євро-2012 на провідних телеканалах світу.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути