chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні завершується реєстрація учасників ЗНО

20 лютого 2012 о 09:52

Сьогодні завершується реєстрація осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання. Про це УНН повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, графік проведення ЗНО такий: 15 травня – хімія, 17 травня – російська мова, 19 травня – географія,  21, 22 травня – математика,  24 травня – всесвітня історія, 26 травня – іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська), 28,29 травня – українська мова і література,  31 травня – 1 червня історія України,  5 червня – фізика, 7 червня – біологія.

Додаткова сесія ЗНО-2012 пройде з 18 по 23 червня.

Як повідомляв УНН, голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Максим Луцький сказав, що  на зовнішнє незалежне оцінювання вже зареєструвалося майже 250 тисяч осіб.

Нагадаємо, ЗНО буде безкоштовним для всіх, хто захоче їх складати, незалежно від того, коли людина закінчила школу. У зв’язку із проведенням ЄВРО-2012 строки тестування були змінені.

Розділи: Новини освіти

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути