chrome firefox opera safari iexplorer

Тернопіль — найкраще місто для інвесторів у Європі

24 лютого 2012 о 09:24

В інвестиційному рейтингу конкурсу «Європейські міста та регіони майбутнього 2012—2013» Тернопіль посів перше місце.

Тернопіль посів першу стрічку у категорії малих міст (з населенням до 250 тис.) в номінації «Ефективність витрат на ведення бізнесу». За оцінками експертів, іноземні інвестори тут можуть отримати вигідні умови для залучення працівників, фінансового ресурсу та закупівлі обладнання.

Конкурсний відбір здійснювався виданням fDi Intelligence, яке є підрозділом The Financial Times, на основі незалежного оцінювання з шести критеріями: економічний потенціал, людські ресурси, ефективність витрат на ведення бізнесу, якість життя, якість інфраструктури, легкість ведення бізнесу.

Участь у рейтингу взяли 253 міста і 110 європейських регіонів. Всі міста були розділені на 4 категорії за кількістю населення. Серед міст-гігантів найбільш інвестиційно привабливими визнали Лондон, Париж і Відень.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути