chrome firefox opera safari iexplorer

У червні Доктор Хаус дасть концерт в українській столиці

17 лютого 2012 о 10:44
Британський актор Х'ю Лорі, зірка серіалу «Доктор Хаус», вперше приїде до Києва зі своєю групою Band from TV на підтримку дебютного альбому Let Them Talk. Про це повідомили РІА Новини організатори.
Концерт відбудеться 20 червня. Місце проведення поки не повідомляється.
Зі слів представниці організаторів, Лорі, який поєднує ролі клавішника і вокаліста в своїй групі, відразу після релізу дебютної платівки дав вісім концертів у великих європейських містах, а тепер вирішив розширити географію гастролей — він також виступить в Мінську 22 червня, в Санкт-Петербурзі 24 червня і в Москві 25 червня.
Дебютний блюзовий альбом випущено медіа-гігантом Warner Music. Уже через тиждень після виходу диск очолив перші рядки британського національного хіт-параду і потрапив в Hot 100 музичного журналу Billboard. Лорі записував його не лише в Лос-Анджелесі, але і в Новому Орлеані.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути