chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде EuroFashion-2012

18 лютого 2012 о 09:10

У рамках ювілейного Українського тижня моди в столичному комплексі «Мистецький арсенал» відбудуться модні покази від країн-учасниць Євро-2012.

EuroFashion-2012 — це спеціальний проект від організаторів Українського тижня моди (UFW), який презентують 19-20 березня в столиці.

Як повідомляється на сайті UFW, київська публіка побачить дефіле від 16-ти європейських дизайнерів — представників країн-учасниць майбутнього чемпіонату Європи з футболу.

Шоу, уточнили в прес-службі тижня моди, обіцяють об'єднати в собі моду, мистецтво, спорт і музику. Куратором проекту буде супермодель Джі Діенг, гостями — відомі артисти з Європи та США.

Благодійною складовою проекту EuroFashion-2012 стане збереження на планеті запасів чистої води.

Нагадаємо, в березні 2012 року Український тиждень моди відсвяткує тридцятий сезон.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути