chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде виставка робіт вбитого фотографа

24 лютого 2012 о 13:32

28 лютого о 18.30 у приміщенні філіалу Київського національного музею російського мистецтва у «Шоколадному будиночку» відбудеться урочисте відкриття персональної виставки фотографа Віталія Розвадовського.

Виставка триватиме з 29 лютого до 8 березня, повідомляє прес-служба КМДА.

На виставці будуть представлені найкращі роботи фотографа за 10 років творчості – від першого дня у журналістиці до останнього репортажу.

У несподіваних ракурсах відвідувачі виставки побачать Юлію Тимошенко, Сергія Тігіпка, Олега Тягнибока, Оксану Білозір. Участь у відкритті виставки вже підтвердили герої світлин: Леонід Кучма, Віктор та Катерина Ющенки, Юрій Павленко, Петро Симоненко, Михайло Чечетов, Оксана Білозір, Віталій Журавський та інші.

Віталій Розвадовський співпрацював з низкою провідних національних видань. Його архів нараховує тисячі репортажів, інтерв’ю та студійних фотосесій.

Місце проведення виставки – вулиця Шовковична, 17/2.

Як відомо, Розвадовського убили пізно ввечері 28 листопада 2011 року.Встановлено , що напад на фотографа скоїв 17-річний юнак з корисливою метою заволодіння грошима.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути