chrome firefox opera safari iexplorer

У музеї Пирогово побудують фаст-фуди

07 лютого 2012 о 16:08

Музей під відкритим небом Пирогово планують розділити на зони. Новий директор музею під відкритим небом займеться питаннями харчування та ввічливості персоналу.

Як пише газета Сегодня, новий директор музею Пирогово Дмитро Заруба на своїй сторінці у Facebook попросив повідомляти йому особисто, якщо буде незаконно здійснюватися продаж квитків або хтось із охорони буде брати гроші під час Масляної на 25-26 лютого.

Відразу позвільняю таких «горе-підприємців», — пише Заруба. Як зазначає видання, зараз Заруба пише концепцію розвитку Пирогово, яка передбачає поліпшення інфраструктури: поява паркінгів, зручних покажчиків, нових точок харчування, розрахованих на відвідувачів середнього достатку, які приїжджають із сім'єю.

«Дорогі ресторани у нас уже є. Ми розраховуємо на мережу фаст-фудів, куди не страшно зайти з дітьми після полуденної прогулянки музеєм», — розповів виданню новий директор Пирогово.

Крім того, за словами Заруби, він буде працювати з персоналом: «Наші працівники повинні бути ввічливими, більше розповідати про музей». Він також планує провести зонування музею.

«Окремо будуть виділені місця для продажу сувенірів, створених нашими майстрами — ковалями, вишивальницями, ніякого китайського непотребу», — говорить Заруба. Головними джерелами доходу для музею він вважає проведення народних свят, а також залучення меценатів: «Я хочу, щоб кожна область підключилася до змісту і відновлення представлених від неї об'єктів побуту».

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути