chrome firefox opera safari iexplorer

Україна під час Євро розважатиме туристів з 6-ї ранку

07 лютого 2012 о 08:05

У лютому 2012 приймаючі міста ЧЄ-2012 на спеціальній нараді планують затвердити розважальну програму на час турніру – від 25 травня до 2 липня цього року. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков у коментарі Інформаційному центру «Україна-2012».

Він зазначив, що деталізована культурна програма, тривалістю з 6:00 ранку до 1:00 ночі, міститиме перелік фестивалів та концертів, учасників масових заходів не тільки в фан-зоні, а й на найкращих майданчиках міст-господарів.

«Програма розробляється в чотирьох форматах. По-перше, особливий розважальний контент передбачений в день матчу в приймаючому місті. Інша справа, коли у місті нема матчі, але матч – в іншому українському місті. Третій формат – матч в іншій країні. Четвертий формат – день без матчу. Усі ці дні матимуть різне наповнення. У лютому ми затвердимо деталізований план для кожного міста», — підкреслив Борис Колесніков.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути