chrome firefox opera safari iexplorer

Українські стадіони протестують до Євро

16 лютого 2012 о 11:15

На початку березня на українських стадіонах проведуть тестові події у рамках підготовки до ЄВРО-2012. Про це під час прес-конференції повідомив заступник керівника місцевого організаційного комітету ЄВРО-2012 Іван Федоренко, передає кореспондент УНН.

«У березні починається друга частина чемпіонату України з футболу і ми плануємо на кожному зі стадіонів провести тестові події. Ми запрошуємо представників поліції та представників Федерації футболу, які братимуть участь у фінальній частині ЄВРО-2012, на ці тестові події, щоб ви розуміли, як буде працювати наша команда на стадіонах», — сказав І.Федоренко.

За його словами, у Польщі також будуть проводитися тестові події на футбольних стадіонах, коли розпочнеться футбольний чемпіонат.

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з футболу проходитиме з 8 червня по 1 липня 2012 року в Україні та Польщі. В Україні турнір прийматимуть чотири міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. Право провести Фінал Чемпіонату Європи затверджено за київським НСК «Олімпійський».

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути