chrome firefox opera safari iexplorer

В Буковелі пройде Перший фестиваль снігових скульптур

03 лютого 2012 о 15:29

10-12 лютого 2012 року в ТК «Буковель» пройде Перший всеукраїнський фестиваль снігових скульптур «Казкова країна «Буковель», повідомляє сайт курорту.

На фестивальній площі проходитимуть різні концерти, головними декораціями до яких стануть скульптури зі снігу.

Під час фестивалю компетентне журі визначить трьох найкращих снігових композиції, а також вручить спеціальні призи та відзнаки.

Під час визначення переможців конкурсу судді враховуватимуть перше враження від композиції, технічні навички, складність та дизайн, а також творчий підхід скульптора до втілення ідеї і мистецьку цінність.

До участі у конкурсі запрошуються професійні команди (архітектори, дизайнери, художники, скульптори), чисельністю не більше 3-х осіб. Обов'язковою умовою конкурсу є використання підсвічування скульптури.

Для створення снігової скульптури учасники мають користуватися дерев'яними та металевими лопатами, кельмою, пилами, ножівками, драбинами, відрами для води. Застосування дерева, металу, фарби і яких-небудь інших матеріалів не допускається.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись тут.

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути