chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться «Алея мистецтв»

17 лютого 2012 о 10:36

В рамках VI Міжнародної туристичної виставки-ярмарки «Алушта — Золоті ворота Південного берега Криму» відбудеться презентація проекту «Алея мистецтв». Про це УНН повідомляє Курортно-інформаційний центр АРК.

Як повідомив керуючий справами виконкому Алуштинської міської ради Віктор Фрадкін, концепція «Алеї мистецтв» буде побудована на історії розвитку міста і приморській тематиці. Алея з'явиться в Приморському парку.

«У нас в парку є широка пішохідна зона. За проектом задумано, на цій алеї розмістити близько 15 скульптур, скульптурних композицій різних напрямків і з різних матеріалів. Це дерево, камінь, метал, живі квіткові композиції та інші матеріали», — розповів В.Фрадкін.

Однією з композицій стане альтанка для молодят і закоханих. За його словами на даний момент міська влада шукає партнерів для реалізації проекту. У планах відкрити «Алею мистецтв» до Дня міста, який відбудеться 30 травня.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути