chrome firefox opera safari iexplorer

65 % українців вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку

15 березня 2012 о 10:08

Такі дані оприлюднив київський міжнародний інститут соціології за результатом опитування, проведеного минулого місяця. Політична обстановка не влаштовує дві третини респондентів.

При чому, однаково високий рівень невдоволеності простежується в усіх регіонах країни. В уряді заспокоюють: ось-ось і жити стане краще, завдяки відповідним соціальним ініціативам.

«Я знаю так, якщо ми добавляємо 100 грн. пенсіонеру, безумовно це не революція, але це 2 кілограма м’яса, я вважаю, що це може покращити частково настрій», — вважає віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко.

Також, згідно з опитуванням, 65 % українців вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку. Найбільше незадоволених як економічною, так і політичною ситуацією у Західних регіонах. Втім, результат не суттєво відрізняється від аналогічних показників на сході та півдні України.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути