chrome firefox opera safari iexplorer

Дорогами столиці почав курсувати новий громадський транспорт

06 березня 2012 о 11:12

Відсьогодні на маршрути міста Києва вийшли 102 нових тролейбусів та автобусів. Про це представникам ЗМІ сказав Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, передає кореспондент УНН.

«Сьогодні ми випускаємо на лінію перші 102 одиниці автобусів і тролейбусів. Ми будемо це робити впродовж наступних 4 місяців кожний місяць. Будуть виходити по 100 одиниць техніки і таким чином до Дня міста – до кінця травня до Києва надійдуть 400-450 одиниць нового громадського транспорту», — сказав О.Попов.

Він наголосив, що тролейбуси та автобуси, які сьогодні вийшли на лінію, будуть працювати на 17 маршрутах міського пасажирського транспорту.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути