chrome firefox opera safari iexplorer

Киянок визнали найкрасивішими у світі

02 березня 2012 о 11:24

Міжнародний туристичний журнал Travelers Digest визнав Київ містом, де проживають найгарніші жінки у світі.

Рейтинг Топ-10 міст з «найгарячішими дівчатами» був складений на основі відгуків сотень туристів, які подорожують по планеті. «Звичайно, це шовіністично, але тим цікавіше», — зазначає видання.

На першому місці в рейтингу виявилися мешканки української столиці. До речі, їх «конкурентки» з Москви — на шостому.

«Київ, без сумніву, є містом, де живуть найкрасивіші жінки у світі. Візит до Києва викликає трем, і важко повірити, що такі красуні взагалі існують. Крім того, вони не такі затюканий, як їхні російські колеги», — характеризує дайджест киянок.

Туристам нагадують про київський Гідропарк на Дніпрі, який влітку стає «гарячою точкою», де приймають сонячні ванни українські красуні.

"Ті, хто вважає, що красиві жінки нецікаві і банальні, зможуть спростувати цю теорію. Жінки в країні добре освічені і завжди готові підтримати розмову з літератури чи філософії ", — пише Travelers Digest.

Пропонуємо повний перелік десяти міст з найкрасивішими жінками світу за версією туристів:
1. Київ, Україна
2. Стокгольм, Швеція
3. Нью-Йорк, США
4. Буенос-Айрес, Аргентина
5. Варна, Болгарія
6. Москва, Росія
7. Тель-Авів, Ізраїль
8. Амстердам, Нідерланди
9. Сеул, Південна Корея
10. Монреаль, Канада

Трохи раніше були визначені міста з найкрасивішими чоловіками. Тут вже «пальма першості» дісталася таки Стокгольму. Роком раніше вона також належала шведській столиці.

«Шведи часто стереотипно вважаються холодними, емоційними одинаками і їх невиправдано плутають зі швейцарськими хлопцями», — кажуть дослідники Travelers Digest.

На їхню думку, такий опис підходить хіба що для шведів часів середньовіччя. Вони відзначають, що чоловіки з цієї країни стали популярні десь з часів зірки тенісу Бйорна Борга на початку 1970-х років.

Іншими містами, включеними до рейтингу, стали Лісабон, Буенос-Айрес та Сідней. Чоловіки Мадрида, Берліна, Мілана і Тель-Авіва замикають першу десятку

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути