chrome firefox opera safari iexplorer

Нові тролейбуси обійдуться Черкасам в 30 млн грн

13 березня 2012 о 08:58

У Черкасах закуплять нові тролейбуси, тендер на закупівлю яких буде оголошений в кінці березня.

Про це заявив в понеділок під час прес-конференції міський голова Черкас Сергій Одарич.

«У бюджеті міста передбачено 30 мільйонів гривень на придбання тролейбусів. Плануємо в травні провести тендер, щоб до кінця літа нові тролейбуси вивести на черкаські вулиці», — пояснив мер.

«Паралельно ми ще шукаємо можливість збільшити суму призначень, щоб придбати більшу кількість тролейбусів. У тому числі шукаємо варіантів, коли розрахунок буде здійснюватися поетапно, намагаємося домовитися про те, щоб можна було розраховуватися протягом 5 років. Таким чином, ми зможемо придбати більше одиниць тролейбусів», — додав Одарич.

Він також зазначив, що поки невідомо, скільки саме тролейбусів вдасться придбати, але в цілому для Черкас потрібно 65-70 тролейбусів, тоді як зараз на маршрути виходить 45 одиниць.

«Зараз, поки не проведена закупівля тролейбусів, рішенням виконавчого комітету дозволено тролейбусному парку використовувати на своїх маршрутах автобуси. Вони будуть рухатися так само, як і тролейбуси, з такою ж ціною і з таким же графіком руху», — сказав Одарич.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути