chrome firefox opera safari iexplorer

Оновлений Андріївський узвіз відкриють до Дня Києва?

28 березня 2012 о 18:09

Оновлений і реконструйований Андріївський узвіз планують відкрити до Дня Києва. Про це повідомив сьогодні заступник голови Київської міської адміністрації Михайло Кучук, пише Kievpress.

«Зараз тривають роботи із заміни та будівництва інженерних мереж на узвозі, зокрема, ми побудували стічну каналізацію, якої раніше тут не було. Виконали і додаткові дренажні роботи у зв'язку з великою кількістю підземних вод, що дозволить зберегти від руйнування будинки, які знаходяться на цій вулиці. Сьогодні близько сотні робочих облаштовують фасади будівель. Крім цього, буде підсилено фундаменти, відремонтовано покрівлю», — сказав Михайло Кучук.

За його словами, на Андріївському узвозі зроблять сучасне якісне мощення як проїжджої частини, так і тротуарів. Також буде здійснено озеленення території. А лавки, вивіски на будинках, зовнішнє освітлення заплановано виконати в єдиному стилі.

«Ми робимо все можливе, щоб роботи з мощення спуску закінчити швидше, щоб усунути всі незручності, які сьогодні відчувають і мешканці вулиці, і туристи, в тому числі відвідувачі музеїв, розташованих на Андріївському узвозі», — підкреслив Михайло Кучук.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути