chrome firefox opera safari iexplorer

Столична влада відмовилася проводити Гогольfest і у цьому році

30 березня 2012 о 15:23

У 2012 році Київ залишиться без Гогольfestу. Міжнародний мультимедійний фестиваль сучасного мистецтва перенесли на 2013 рік.

Про це йдеться у відповіді Головного управління культури КМДА на запит Мустафи Найєма, пише Українська правда.Київ.

«За взаємною згодою організатора Міжнародного мультимедійного фестивалю сучасного мистецтва Гогольfest та Головного управління культури було вирішено перенести проведення фестивалю на 2013 рік», — йдеться у відповіді.

У ГУ культури нагадали, що 25 січня 2012 року було видано розпорядження КМДА про проведення Гогольfestу і навіть передбачено фінансування на проведення фестивалю в обсязі 5 мільйонів 100 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося, що Гогольfest відбудеться 7-23 вересня 2012 року у столичному ВДНГ. Тоді ж на сайті мерії з'явилося повідомлення, що міська влада всяко сприятиме проведенню фестивалю, і Гогольfest пройде під особистим патронатом Попова.

У 2012 році мав пройти ювілейний, 5-й Гогольфест. Це фестиваль проходив у столиці протягом 4 років, за винятком минулого, коли через фінансову скруту його не змогли провести.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути