chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві мобільно стерилізуватимуть безпритульних тварин

03 березня 2012 о 12:37

Вже до кiнця весни в Києвi почнуть працювати двi мобiльнi клiнiки зi стерилiзацiї безпритульних собак.

Про це домовилися вiце-президент мiжнародної благодiйної органiзацiї VIER PFOTEN International Амiр Халiл i перший заступник голови Київської мiської держадмiнiстрацiї Олександр Мазурчак, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Це дуже вчасна допомога для Києва. Ми вирiшуємо питання будiвництва в столицi великого сучасного притулку для собак, а також розширення територiї притулку „SOS“. Тепер у нас буде партнер i в справi стерилiзацiї тварин», — зазначив Мазурчак.

Сторони домовилися найближчим часом пiдписати меморандум, що передбачає ширшу спiвпрацю. Зокрема, навчання спецiалiстiв комунальних служб.

«Я задоволений, що Київ розпочав спiвпрацю з авторитетною мiжнародною органiзацiєю щодо вирiшення проблеми безпритульних собак. Незабаром такi проекти за сприяння Мiнприроди розпочнуться також у Харковi, Донецьку та Днiпропетровську», — заявив мiнiстр Злочевський.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути