chrome firefox opera safari iexplorer

У Луцьку затвердили логотип міста

09 березня 2012 о 11:12

Рішенням Луцької міської ради був затверджений логотип міста у вигляді ключа із написом «Луцьк — приємне відкриття».

Про це повідомляє Управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міськради.

За інформацією Управління, конкурс на розробку промоційного логотипу міста Луцька було оголошено у жовтні 2011 року. Роботи для участі у конкурсі надсилали дизайнери, художники та інші зацікавлені особи з різних міст України, зокрема і з-за кордону (м. Санкт-Петербург).

Загалом у конкурсі протягом чотирьох місяців взяло участь 54 учасники, які подали 78 конкурсних робіт.

Конкурс проходив відкрито та із залученням громадськості. Варіанти логотипів розміщувалися на спеціально створеній сторінці Луцької міської ради у соціальній мережі Facebook, де кожен користувач міг не лише проголосувати за логотипи, але і залишити власний коментар. Коментарі також надсилали на електронну адресу відділу розвитку туризму Луцької міської ради.

Варіанти логотипів розглядалися архітектурно-містобудівною радою, Громадською радою при міському голові. Було проведене й громадське слухання. Усі висловлені думки, зауваження, пропозиції фіксувалися та передавалися на розгляд журі конкурсу. На підсумковому засіданні журі визначилося з двома логотипами-фіналістами (логотип у вигляді серця та логотип у вигляді ключа).

Обидві роботи були дійсно креативні, професійні та оригінальні. Депутати Луцької міської ради майже одноголосно обрали варіант у вигляді ключа на промоційний логотип міста Луцька. Таким чином Луцьк отримав свій логотип, який в подальшому буде активно використовуватись для промоції міста.

 

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути