chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові розпочався Перший форум для літніх людей

30 березня 2012 о 16:11

Як повідомили в ГО «Самопоміч», форум допоможе літнім людям ознайомитись з новими можливостями після виходу на пенсію, дізнатись про нові ідеї та життя цікавих особистостей, поділитися досвідом.

Організатори запрошують громадські організації, що займаються дозвіллям та проблемами літніх людей, до співпраці.

Захід розпочався з лекції відомого реабілітолога, засновниці та керівника Міжнародного Центру корекції постави «Академія Грація», автора унікального комплексу вправ для лікувальної корекції хребта — Оксани Слінько.

«Часто люди навіть не підозрюють, з чим можуть бути пов’язані їхні проблеми зі здоров’ям. Постава людини — фасад душі. Саме тому здоров’я починається перш за все з постави людини, яка формується з раннього віку, але псується ще зі шкільної лавки. Запобігти цьому може простий комплекс вправ, якщо його виконувати та піклуватись про себе – в майбутньому можна уникнути значно серйозніших проблем. Правильна постава повинна турбувати не лише літніх людей, але й молодь», – сказала Оксана Слінько.

«Літні люди на пенсії часто думають про онуків та дітей, забуваючи про своє здоров’я. Але наше гарне самопочуття – основа довголіття. Не варто затрачати багато коштів для того, щоб бути здоровим у будь-якому віці, варто не лінуватись та знати основи нашого організму», – зазначила керівник напрямку роботи з літніми людьми «Самопоміч» Людмила Гришко.

Форум триває 2 дні.

«Під час форуму буде представлено такі напрямки: — спорт, — дозвілля, — навчальні програми, — правова допомога, — співпраця з владою, — здоров’я. Протягом декількох годин старшим людям розказуватимуть та демонструватимуть різні можливості і вони зможуть вибрати те, що їх цікавить», – зазначено в повідомленні.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути