chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям пророчать весну лише у 20 числах квітня

02 березня 2012 о 08:54

І народні, і офіційні синоптики передбачають, що сніг та холодна погода затримаються в Україні ще більш ніж на місяць.

Лише з 15 квітня прийде помітне потепління, однак потім ще можливі заморозки. «Поки тепла очікувати не слід — в першій декаді березня погода буде все-таки більше схожою на зимову.

Вночі — морози до семи градусів, денна ж температура буде триматися від 0 до +6. Можливі опади зі снігом та мокрим дощем», — розповіла «Комсомольській правді в Україні» начальник відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Людмила Савченко.

Так само вважає і народний синоптик з Дніпропетровська Валерій Некрасов. «Березень буде справжнім продовженням зими — малохмарним, холодним, зі снігом і дощем, вітрами... І тільки після 15 березня трохи потеплішає», — стверджує синоптик. Але й квітень, за його прогнозами, очікується холодний, з непостійною погодою. «Потеплішає лише числа 15-го, але до кінця місяця холоди знову повернуться — будуть навіть заморозки», — розповів синоптик. Лише травень українцям обіцяють по-справжньому теплий, щоправда, з мінливою погодою і суховіями, а вже після 20-х чисел почнеться літо — температура буде до 30 градусів тепла.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути