chrome firefox opera safari iexplorer

АероСвіт відновлює повноцінне бортхарчування на рейсах

02 квітня 2012 о 18:39

Українська авіакомпанія АероСвіт на період літнього розкладу рейсів 2012 року знову вводить повноцінне бортхарчування на рейси, де раніше воно було припинено для зниження витрат перевізника.

За словами співголови наглядової ради авіакомпанії Григорія Гуртового, харчування знову пропонуватимуть пасажирам як на зовнішніх, так і на внутрішніх рейсах компанії.

«Ми відновимо повноцінне харчування на всіх регулярних маршрутах, необхідні дії будуть зроблені. Будемо повертати харчування і на внутрішні рейси. Думаю, що це вже в процесі», — заявив він.

Причому Гуртовий повідомив, що компанія презентує нову концепцію бортового харчування з літнього розкладу поточного року.

Водночас, за словами співголови, у 2012 році авіаперевізник сподівається вийти на показник беззбиткової діяльності. Водночас він упевнений, що скоротити операційні витрати можна у випадку збільшення польотів.

Нагадаємо, що раніше Бориспіль зупиняв реєстрацію на рейси авіакомпанії АероСвіт через борги компанії за послуги аеропорту і погрожував повним їх припиненням. У свою чергу, АероСвіт пояснював появу заборгованості невмотивованим подорожчанням послуг аеропорту та критикував практику затримки рейсів.

Пізніше стало відомо, що компанії досягли домовленості, а рейси відновили.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути