chrome firefox opera safari iexplorer

Через Євро центр столиці перекриють на півтора місяця

12 квітня 2012 о 11:37

У  центрі столиці  до ЄВРО-2012, буде перекрито  рух  транспорту. У зв’язку з відкриттям фан-зони до ЄВРО-2012, з 28 травня по 7 липня буде перекрито вулицю Хрещатик від Інститутської до Б. Хмельницького.  Про це УННповідомили в прес-службі ДАІ столиці.

З метою належної підготовки та проведення Заходу, згідно розпорядженням  КМДА від 30 березня 2012 року №512, рух транспорту на Хрещатику буде перекрито з 00:00 годин 28 травня до 1:00 годин 7 липня на відрізку від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького.

Рухатись на цьому відрізку можуть лише спеціальні машини та акредитований  транспорт.

«З 25 травня по 7 липня буде заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме: вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик; вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик; вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Києва до Євро-2012 буде перекрито рух транспорту на 16 вулицях і провулках міста, а також три станції метро.

«Зокрема, з опівночі 7 червня до 6:00 ранку 2 липня буде закрито вхід/вихід зі станції метрополітену „Майдан Незалежності“, а в разі необхідності – і зі станцій „Хрещатик“ та „Театральна“. Крім того, з 00:00 годин 7 червня до 6:00 2 липня будуть закриті всі виходи з підземного пішохідного переходу на Майдані Незалежності, крім виходів на перехресті вулиць Хрещатик, Михайлівська та Інститутська», – наголосили у прес-службі.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути